Tietoa Mäntsälän lukiosta

Mäntsälän lukion video YouTubessa: Mäntsälän lukio
YouTube: Mäntsälä high school video

Lukion OPS uudistui syksyllä 2021. Tässä tarjolla olevat uuden OPSin mukaiset opintojaksot. Valtakunnallisten opintojaksojen lisäksi on tarjolla paljon koulun omia opintojaksoja.

Mäntsälän lukiossa on tällä hetkellä noin 270 opiskelijaa. Opiskelijoita on Mäntsälän lisäksi lähialueen kunnista ja radanvarren kunnista pääkaupunkiseudulta.

Lukiomme on erinomainen yleislukio, joka pystyy tarjoamaan runsaasti haasteita eri aloista kiinnostuneille opiskelijoille, mutta myös tukea erilaisissa oppimisen ja opiskelun vaikeuksissa. Lue lisää tukipalveluista.

Meillä viihdytään ja opitaan! Mäntsälän lukion opiskelijapalaute on vuodesta toiseen erinomaista - opiskelijat viihtyvät ja kokevat saavansa hyvät valmiudet jatko-opintoja varten. Työskentelemme vuonna 2007 käyttöön otetuissa, viihtyisissä, erittäin siisteissä ja hyväkuntoisissa tiloissa.

Meiltä sijoitutaan hyvin jatko-opintoihin! Voit tarkastella jatko-opintoihin sijoittumista täältä

Opintojaksotarjonta on lukiossamme laaja, sillä opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa opintoja myös avoimessa ammattikorkeakoulussa ja avoimessa yliopistossa. Lukio maksaa suorituksia.

Lukiossamme voi suorittaa opintoja myös työssä oppimalla. Työelämäjakso (yksi kokonainen jakso) sijoittuu opinnoissa yleensä toisen tai kolmannen vuoden keväälle. Työelämäjaksolla tutustutaan omiin jatkosuunnitelmiin liittyviin aloihin.

Lukiolaisia tauolla

Kielistä voi englannin ja ruotsin lisäksi opiskella espanjaa, saksaa, ranskaa ja venäjää. Opiskelijavaihdon kurssilla on mahdollisuus päästä lyhyeen vaihtoon ulkomaille.

Meille on helppo tulla!
Mäntsälän lukio sijaitsee kivenheiton päässä keskustasta. Linja-autoasemalta on noin 10 minuutin ja rautatieasemalta noin 15 minuutin kävelymatka lukiolle.

Tervetuloa Mäntsälän lukioon! 

 

 

 

Apuvalikko

Hakulomake