Opinto-ohjaus

OPINTO-OHJAUS MÄNTSÄLÄN LUKIOSSA 

Opinto-ohjauksesta vastaa lukiossa opinto-ohjaaja. Jokaisella opiskelijaryhmällä on myös ryhmänohjaaja, joka seuraa oman ryhmänsä opiskelijoiden edistymistä ja puuttuu tarvittaessa ongelmiin. Lisäksi jokainen opettaja on opinto-ohjaaja oman oppiaineensa opiskeluun liittyvissä kysymyksissä.  

OPINTO-OHJAAJAN VASTAANOTTO

Mäntsälän lukion opinto-ohjaajana toimii Sirpa Repo. Hän on tavoitettavissa pääsääntöisesti koulupäivien aikana klo 8 - 15.
Aikoja voi varata myös klo 15 jälkeen. Poikkeukset vastaanottoajoissa näkyvät opinto-ohjaajan ajanvarauskalenterissa. 

Varmimmin opinto-ohjaajan luo pääsee varaamalla ajan opinto-ohjaajan oven vieressä olevasta kalenterista (3. krs). Opinto-ohjaajan luona voi käydä myös ilman ajanvarausta aina kun opo on vapaana. Tapaamisen voi sopia myös soittamalla tai tekstaamalla (040 3145 303) tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Wilman kautta. Opinto-ohjaajan luona voi käydä oppitunnin aikana, opo merkitsee tällöin poissaolon syyn Wilmaan.

HENKILÖKOHTAINEN OHJAUS

Henkilökohtaiseen ohjaukseen voi hakeutua tarpeen mukaan. Opinto-ohjaaja myös kutsuu ohjaukseen tarvittaessa. Lisäksi opinto-ohjaaja haastattelee jokaisen opiskelijan vähintään kerran lukuvuodessa.

OPINTO-OHJAUKSEN PAKOLLISET KURSSIT

Jokainen lukio-opiskelija suorittaa kaksi pakollista opinto-ohjauksen kurssia. Ensimmäinen suoritetaan ensimmäisenä vuonna, toinen toisena vuonna. Kurssien tavoitteet ja sisällöt löydät täältä.

Apuvalikko

Hakulomake